Zolderinrichting

De inrichting van uw zolderruimte die leegstaat of onafgewerkt is kan een serieuze meerwaarde bieden voor uw huis. Je krijgt er zo ook onmiddellijk een extra ruimte bij in je huis en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Zolderruimte

Zolderinrichting

Denkt u aan een uitbreiding van uw woning? Sta eerst even stil bij de mogelijkheden die uw zolder biedt. Een vrije zolderkamer inrichten of uw bestaande zolder ombouwen is qua budget heel vaak de makkelijkste en meest haalbare manier om uw woning uit te breiden. Via het plaatsen van gyproc wanden kan u deze ook nog gaan indelen in verschillende ruimtes.

Aandachtspunten

Graag geven we enkele aandachtspunten mee bij het inrichten van een zolderruimte. Deze gelden voor zowel een oude als nieuwe zolder. Het plaatsen van een velux kan bijvoorbeeld zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval.

Begintoestand

Wij komen ter plaatse de begintoestand opmeten en gaan samen in overleg met de klant kijken hoe we alles kunnen uitwerken.

Lichtinval

We kijken ook steeds dat er voldoende lichtinval is in de zolderruimte. Indien nodig adviseren we om een velux te plaatsen.

Isolatie

Indien de zolder nog niet geïsoleerd is kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Zeker een meerwaarde en energiebesparende oplossing.

Toegang

Indien een toegang niet of gedeeltelijk voorzien is kunnen wij een vaste trap of zolderluik plaatsen. Dit zodat u de ruimte veilig kan betreden.

Indeling

U wenst meerdere kamers in de zolderruimte? Wij plaatsen de nodige wanden zodat u, uw zolderruimte optimaal kan benutten.

Afwerking

In samenwerking met onze onderaannemers kunnen wij uw zolderruimte totaal afgewerkt afleveren. Vraag ernaar tijdens ons plaatsbezoek.

Realisaties

Hieronder geven we een selectie weer van enkele zolderinrichtingen die wij hebben uitgevoerd. Zoals je ziet kan een zolderruimte heel wat nieuwe bestemmingen krijgen. Van een kantoor/thuiswerkruimte tot een sportkamer, ontspanningsruimte of slaapkamer.  U ziet er is heel wat mogelijk om van uw zolderruimte iets moois te maken. Inspiratie nodig wel wij helpen je hier op weg.

U wenst een offerte?

U heeft interesse in het inrichten van uw zolder en u wil ons deskundig advies en een offerte, neem gerust contact op. 

Scroll naar boven