Zolder ombouwen

Een lege zolderruimte ombouwen hoe begin je daar precies aan en wat zijn de aandachtspunten? Wij helpen je even op weg zodat je zeker niets vergeet. We zijn ook steeds bereidt om onze expertise en ervaring te delen.

zolderinrichting Knokke

Zolder ombouwen

Hoe begin je daar nu precies aan? Vaak is deze ruimte niet of slech geïsoleerd dat moet natuurlijk eerst aangepakt worden. Ook is er meestal onvoldoende lichtinval. Dit kunnen we makkelijk oplossen door het plaatsen van een dakvenster. De schuine wanden zorgen voor minder ruimte. Dit kan opgevangen worden door lage of inbouwkasten. 

Aandachtspunten

Graag geven we enkele aandachtspunten mee bij het inrichten van een zolderruimte. Deze gelden voor zowel een oude als nieuwe zolder. Het plaatsen van een velux kan bijvoorbeeld zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval.

Begintoestand

Wij komen ter plaatse de begintoestand opmeten en gaan samen in overleg met de klant kijken hoe we alles kunnen uitwerken.

Lichtinval

We kijken ook steeds dat er voldoende lichtinval is in de zolderruimte. Indien nodig adviseren we om een velux te plaatsen.

Isolatie

Indien de zolder nog niet geïsoleerd is kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Zeker een meerwaarde en energiebesparende oplossing.

Toegang

Indien een toegang niet of gedeeltelijk voorzien is kunnen wij een vaste trap of zolderluik plaatsen. Dit zodat u de ruimte veilig kan betreden.

Indeling

U wenst meerdere kamers in de zolderruimte? Wij plaatsen de nodige wanden zodat u, uw zolderruimte optimaal kan benutten.

Afwerking

In samenwerking met onze onderaannemers kunnen wij uw zolderruimte totaal afgewerkt afleveren. Vraag ernaar tijdens ons plaatsbezoek.

U wenst een offerte?

U heeft interesse in het inrichten van uw zolder en u wil ons deskundig advies en een offerte, neem gerust contact op. 

Scroll naar boven